Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2492 επισκέπτες και 1 μέλος συνδεδεμένους

Log inΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΑΝΟΥΚΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ – ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ PDF Εκτύπωση E-mail

Τη Δευτέρα 20.12.2022, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και η σύζυγός του φιλοξένησαν στον Λευκό Οίκο τελετή για τον εορτασμό του Χανουκά, για να ανάψουν τα δύο κεριά της Χανουκιγιά.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ στην ομιλία του κατά την τελετή καταδίκασε την αύξηση του αντισημιτισμού στις ΗΠΑ και δήλωσε ότι το «κακό» και το «μίσος» δεν θα επικρατήσουν στις ΗΠΑ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Αναγνωρίζω το φόβο σας, τον πόνο σας. Ανησυχείτε ότι αυτό το βίαιο δηλητήριο γίνεται πολύ φυσιολογικό». «Ως Πρόεδρός σας, θέλω να το ξεκαθαρίσω: Όπως θα έλεγε ο μπαμπάς μου, και πολλοί από εσάς έχετε πει, η σιωπή είναι συνενοχή. Δεν πρέπει να μείνουμε σιωπηλοί».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ σχετικό βίντεο από τον εορτασμό του Χανουκά στον Λευκό Οίκο.

*Στοιχεία από άρθρο στην ιστοσελίδα cnn

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae