Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 3807 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ PDF Εκτύπωση E-mail

O Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε την Πέμπτη 22.12.2022 στο γραφείο του με τον νέο Πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα κ. Noam Katz, ο οποίος συνοδευόταν από τον Ακόλουθο Άμυνας (AKAM) του Ισραήλ Cοlonel IDF Tal Wollenberg.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με έμφαση στις τρέχουσες προκλήσεις άμυνας και ασφάλειας, στη στρατιωτική συνεργασία Ελλάδας – Ισραήλ και στη διαρκή εμβάθυνσή της με κοινές δράσεις, συνέργειες και δραστηριότητες επιχειρησιακής εκπαίδευσης, καθώς και στην σημαντική συνεισφορά της στην στρατηγική σχέση μεταξύ των 2 χωρών, η οποία προάγει την ειρήνη, την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή.

ΠΗΓΗ: zougla.gr, 23.12.2022

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae