Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 3762 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ WJC ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΧΑΝΟΥΚΑ PDF Εκτύπωση E-mail

Στη σελίδα του WJC στο fb στις 26.12.2022 αναρτήθηκε το ακόλουθο σχόλιο για τον εορτασμό του Χανουκά στις εβραϊκές κοινότητες της διασποράς.

«Το Χανουκά είναι μια γιορτή της πολύτιμης πολιτιστικής, πνευματικής και κοινωνικής κληρονομιάς του εβραϊκού λαού. Αυτό το Χανουκά, μοιραζόμαστε τα ορόσημα και τα επιτεύγματα που πέτυχαν φέτος οι κοινότητές μας σε όλο τον κόσμο».

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση δημοσιεύτηκε φωτογραφία με τίτλο «Ανάβοντας ένα κερί του Χανουκά στην Ελλάδα», όπου γίνεται αναφορά στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από την Ι.Κ. Αθηνών για τον εορτασμό του Χανουκά.

Συγκεκριμένα αναφέρεται: «Η Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών διοργάνωσε φέτος σειρά εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Χανουκά, οι οποίες σχεδιάστηκαν για να φέρουν πιο κοντά τους Ισραηλινούς που διαμένουν στην Ελλάδα με την τοπική εβραϊκή κοινότητα».  

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae