Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 3274 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΕΒΡΑΪΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΣΤΟ ΑΠΘ PDF Εκτύπωση E-mail

* Το TWEET του WORLD JEWISH CONGRESS

Ο αντισημιτισμός σηκώνει το άσχημο κεφάλι του στη Θεσσαλονίκη, στην Ελλάδα, όπου ένα μνημείο που μνημονεύει το εβραϊκό νεκροταφείο που καταστράφηκε από τους Ναζί το 1942 έγινε στόχος βανδάλων για τέταρτη φορά.

Ο κατάφωρος αντισημιτισμός δεν μπορεί να γίνει ανεκτός. Είναι καιρός να σταματήσει το μίσος κατά των Εβραίων.

Το TWEET της AMERICAN JEWISH COMMITTEE

Το 1942, τα ναζιστικά στρατεύματα κατέστρεψαν το εβραϊκό νεκροταφείο στη Θεσσαλονίκη, στην Ελλάδα, μαζί με το 94% του εβραϊκού πληθυσμού της πόλης.

Η βεβήλωση του μνημείου τους με ναζιστικά σύμβολα είναι υπέρτατη προσβολή της μνήμης τους και πρέπει να καταδικαστεί από όλους.

* Το TWEET της ANTI-DEFAMATION LEAGUE

Συμμετέχουμε με τους εταίρους μας στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος στην καταγγελία του βανδαλισμού ενός εβραϊκού μνημείο στη Θεσσαλονίκη, όπου το 97% της εβραϊκής κοινότητας δολοφονήθηκε στο Ολοκαύτωμα και στην έκκλησή τους προς τις αρχές επιβολής του νόμου να οδηγήσουν τους δράστες στη Δικαιοσύνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ:

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae