Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4073 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΤΟ ΕΜΕ & ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΚΑΙΤΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ 2023 PDF Εκτύπωση E-mail

Το Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος και το Goethe-Institut Athen διοργανώνουν ένα ιδιαίτερο κινηματογραφικό πρόγραμμα στη μνήμη των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος.

Τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023, 18:00 - 21:00, θα προβληθούν η ταινία «Το τραγούδι του Φοίνικα» (2014) του Christian Petzold και το ντοκιμαντέρ «Εικόνες του κόσμου και η εγγραφή του πολέμου» (1988) του Harun Farocki.

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στο Goethe-Institut Athen, Ομήρου 14-16, Αθήνα με ελεύθερη είσοδο. Οι ταινίες είναι στα Γερμανικά με ελληνικούς υπότιτλους. 

Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου.

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae