Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4492 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ TECHNION - ΗΠΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Στις 19.5.09, 25 μέλη του Συλλόγου Φίλων Technion – ΗΠΑ, συνοδευόμενα από τον νέο πρόεδρο του Technion καθηγητή Peretz Lavie, την σύζυγό του καθηγήτρια Lena Lavie και τον καθηγητή Μπένη Νατάν, επισκέφθηκαν την Αθήνα και ξεναγήθηκαν στις Συναγωγές «Μπεθ Σαλόμ» και «Ετς Χαγίμ», καθώς και το χώρο όπου πρόκειται να εγκατασταθεί το Μνημείο Ολοκαυτώματος της Αθήνας. Οι επισκέπτες είχαν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν, σε δεξίωση που παρέθεσε η Ι.Κ. Αθηνών στο αίθριο της Συναγωγής Ετς Χαγίμ, την ηγεσία της Κοινότητας, καθώς και τον πρόεδρο και μέλη του Κ.Ι.Σ. Με την ευκαιρία αυτής της συνάντησης ο πρόεδρος της Ι.Κ. Αθηνών κ. Βενιαμίν Αλμπάλας δώρισε στους ξένους Αγκαντότ του Πέσαχ και ο πρόεδρος του Κ.Ι.Σ. κ. Μωϋσής Κωνσταντίνης το λεύκωμα «Το Ολοκαύτωμα των Ελλήνων Εβραίων – Μνημεία και Μνήμες».

 
 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae