Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4546 επισκέπτες και 5 μέλη συνδεδεμένους

Log inΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ "ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ" PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 19 Φεβρουάριος 2010
Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, με αφορμή την είδηση για τον σχηματισμό ποινικής δικογραφίας κατά τριών μελών της «Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας» για το αδίκημα της «διασποράς ψευδών ειδήσεων», στη βάση άλλης μιας προσχηματικής μήνυσης του Κ. Πλεύρη, εκφράζει την αποδοκιμασία του, την απογοήτευσή του και την ανησυχία του για τη συστηματική, χάριν εκφοβισμού, προσφυγή του Κ. Πλεύρη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, με σκοπό να «φιμώσει» τη φωνή ελεύθερων δημοκρατών πολιτών που κατέθεσαν ως μάρτυρες κατηγορίας στη σε βάρος του δίκη για το αντισημιτικό του βιβλίο «Εβραίοι - ΄Ολη η Αλήθεια».
 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae