Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 5398 επισκέπτες και 5 μέλη συνδεδεμένους

Log inΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ PDF Εκτύπωση E-mail

Στις 16 και 17 Αυγούστου 2010, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ κ. Βενιαμίν Νετανιάχου πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη, την πρώτη Ισραηλινού πρωθυπουργού στην Ελλάδα, ανταποδίδοντας την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού πριν από περίπου ένα μήνα στο Ισραήλ.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό κ. Γεώργιο Παπανδρέου, με τον πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά καθώς και με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ συνοδευόμενος από τη σύζυγό του επισκέφθηκε το Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος (Ε.Μ.Ε.), όπου ξεναγήθηκε στους χώρους της έκθεσης. Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο κ. Νετανιάχου συναντήθηκε με την ηγεσία του Ελληνικού Εβραϊσμού και συζήτησε για την από πολλούς αιώνες παρουσία του εβραϊσμού στην Ελλάδα και τη σύγχρονη θέση του στην ελληνική κοινωνία. Επίσης, ένα από τα θέματα που τέθηκε ήταν οι προσπάθειες που καταβάλλονται για την επίτευξη ειρήνης στη Μέση Ανατολή.  

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae