Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 1990 επισκέπτες και 5 μέλη συνδεδεμένους

Log inΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΣΚΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ" PDF Εκτύπωση E-mail
Στις 17.12.2010 έγινε στο πολυκατάστημα Public η παρουσίαση του βιβλίου «Σκιές της πόλης – Αναπαράσταση του διωγμού των Εβραίων της Βέροιας» του συγγραφέα κ. Γιώργου Λιόλιου.
Το βιβλίο παρουσίασαν η κα Οντέτ Βαρών Βασάρ, ιστορικός, καθηγήτρια στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, η κα Αίγλη Δημόγλου, ιστορικός, προϊσταμένη του Δημοτικού Κέντρου Ιστορίας Βόλου και ο κ. Γιώργος Γλυκοφρύδης, συγγραφέας. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος κ. Χρήστος Μπουκώρος, διευθυντής της εφημερίδας «Ταχυδρόμος».
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρόεδρος της Ι.Κ. Λάρισας κ. Μώρις Μαγρίζος, ο εκδότης κ. Φαίδων Κυδωνιάτης, ο συγγραφέας και πλήθος κόσμου.
Στο τέλος της παρουσίασης, ο συγγραφέας και οι ομιλητές δέχθηκαν ερωτήσεις και ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση που εστιάστηκε στην ιστορία του Ολοκαυτώματος.
Στη λειτουργία του Καμπαλάτ Σαμπάτ που έγινε το βράδυ φιλοξενήθηκαν όλοι οι συντελεστές καθώς και ο πρόεδρος της Ι.Κ. Λάρισας.   
 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae