Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2484 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ ΛΟΒΙΓΓΕΡ PDF Εκτύπωση E-mail

Το Σάββατο 23 Ιουλίου 2011 τελέστηκε στη Συναγωγή Μπεθ Σαλώμ της Αθήνας μνημόσυνο για τον αείμνηστο πρόεδρο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος ΙΩΣΗΦ ΛΟΒΙΓΓΕΡ και τη σύζυγό του ΜΠΕΡΤΑ ΛΟΒΙΓΓΕΡ.

Φέτος συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από το θάνατο του ηγέτη του Ελληνικού Εβραϊσμού ο οποίος υπηρέτησε επί  22  χρόνια από τη θέση του προέδρου του ΚΙΣΕ και σφράγισε με την προσωπικότητα και το έργο του μια μεγάλη και κρίσιμη περίοδο της ιστορίας μας.
Το μνημόσυνο τελέστηκε παρουσία του γιου του, Δρα Ανδρέα Λόβιγγερ, ο οποίος ζει στις ΗΠΑ και επισκέφθηκε την Ελλάδα για να τιμήσει τη μνήμη των γονέων του, μελών του Δ.Σ. του ΚΙΣΕ, φίλων και συνεργατών του Ιωσήφ Λόβιγγερ. 
 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae