Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4884 επισκέπτες και 4 μέλη συνδεδεμένους

Log inΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ & ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΨΗ PDF Εκτύπωση E-mail

Ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Παντελής Καψής απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου για τις δηλώσεις του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Mega Channel δήλωσε (14 Μαΐου 2012):

«Θέλω να καταδικάσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο αυτές τις απόψεις, που αποτελούν διαστρέβλωση της ιστορίας και βάναυση προσβολή της μνήμης των εκατομμυρίων θυμάτων του Ολοκαυτώματος. Ο ελληνικός λαός δεν ξεχνά ότι και ο ίδιος θρήνησε εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς από τον ναζισμό, ανάμεσά τους και δεκάδες χιλιάδες Έλληνες Εβραίους.  Τιμούμε τη μνήμη τους και αντιστρατευόμαστε κάθε απόπειρα λήθης, παραποίησης των πραγματικών γεγονότων και αναβίωσης της μισαλλοδοξίας».

Αθήνα, 15 Μαΐου 2012  

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae