Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4893 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ "ΦΙΛΙΑ ΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ" PDF Εκτύπωση E-mail

Η Carousel Films παρουσιάζει το πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ του Βασίλη Λουλέ "Φιλιά εις τα παιδιά" στην Αθήνα για 4η εβδομάδα από την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013, καθημερινά στην ταινιοθήκη της Ελλάδας, Ιερά Οδός 48, ώρα 17.45.

Επίσης, η ταινία προβάλεται και στην Θεσσαλονίκη για 2η εβδομάδα την Παρασκευή 1η Μαρτίου, το Σάββατο 2 Μαρτίου & την Κυριακή 3 Μαρτίου στο Μουσείο Κινηματογράφου (λιμάνι) ώρες 17:30 & 19.45. 

- Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου
- Δείτε εδώ το trailer της ταινίας

 ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ…

 Το ντοκυμαντέρ έδωσε το έναυσμα σε διακεκριμένους επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων, σε ανθρώπους του πνεύματος, συγγραφείς και έγκριτους δημοσιογράφους, να αναλύσουν διαφορετικές πτυχές της ιστορίας της Κατοχής, του διωγμού των Εβραίων και του Ολοκαυτώματος, μέσα από διαφορετικές προσεγγίσεις.

Διαβάστε παρακάτω τα ενδιαφέροντα και τεκμηριωμένα κείμενα των:

 

 

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae