Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4467 επισκέπτες και 2 μέλη συνδεδεμένους

Log inΗ YASMIN LEVY ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 PDF Εκτύπωση E-mail

Η Yasmin Levy, γνωστή και ως  ιέρεια της σεφαραδίτικης μουσικής,  επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στην Αθήνα για μία και μοναδική συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής, στις 20 Απριλίου.

Γεννημένη στην Ιερουσαλήμ, η Yasmin Levy, θεωρείται σήμερα μία από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες των Ladino και Σεφαραδίτικων τραγουδιών. Οι έντονες επιρροές της Ισπανικής και Τουρκικής μουσικής έχουν γίνει το χαρακτηριστικό γνώρισμα της ερμηνείας της των Ladino τραγουδιών, οδηγώντας τα σε μία ολοκληρωτικά διαφορετική κατεύθυνση. Έχει ήδη ταξιδέψει σε ολόκληρη την Ευρώπη, την Τουρκία, το Ισραήλ, αλλά και τις Ηνωμένες Πολιτείες, παρασύροντας το κοινό σε ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι, σε ένα ξεχωριστό είδος μουσικής, τη σεφαραδίτικη, που μετρά περισσότερα από 500 χρόνια ιστορίας.

 Η εμφάνισή της προβάλλει μία μοναδική ιδέα, συνενώνοντας δύο κόσμους με μεγάλη σπουδαιότητα για την Yasmin. Γι αυτό το νέο project, η Yasmin παίρνει το πάθος του flamenco, που τόσο πολύ λατρεύει και το ‘συμπληρώνει’ με την συναισθηματική προσέγγιση του κόσμου των προγόνων της, αυτήν της Τούρκικης μουσικής. Κάποια επιπρόσθετα στοιχεία προβάλλονται επίσης -όπως η ερμηνεία στο κλασσικό Περσικό κομμάτι ‘Soghati’/Recuerdo’-  αλλά είναι αυτό το fusion της κιθάρας flamenco, που εξωραΐζεται με τον πλούσιο ήχο των Τουρκικών εγχόρδων, και μικρούς υπαινιγμούς Κουβανέζικου, και όχι μόνο, πιάνου, που θα συνδυαστούν για να δώσουν μία ολοκληρωτικά νέα αίσθηση σε αυτή την εμφάνιση.

Αυτή τη φορά, η Yasmin θα ερμηνεύσει κομμάτια από τον πρόσφατο δίσκο της ‘Libertad’,  παλιότερα αγαπημένα τραγούδια καθώς και παραδοσιακά κομμάτια της Μεσογείου που αγαπάει ιδιαίτερα.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε στις 20/3/13 στα ταμεία του Μεγάρου Αθηνών. Τιμή εισιτηρίων: φοιτητικά & ΑΜΕΑ & ανέργων: 15 ευρώ, Γ ζώνη: 25 ευρώ , Β ζώνη: 30 ευρώ, Α ζώνη: 45 ευρώ & διακεκριμένη: 60 ευρώ.

 Ώρα έναρξης: 21:00

 

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae