Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4863 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Οι Έλληνες Εβραίοι αισθάνονται αγανάκτηση και αποτροπιασμό για την επαίσχυντη επιθυμία νοσταλγού του Ναζισμού, μέλους της «Χρυσής Αυγής», να επαναφέρει τις πλέον βιομηχανοποιημένες μεθόδους αφανισμού ενός λαού.
Έξι εκατομμύρια Εβραίοι, και μαζί τους εκατομμύρια άλλοι «διαφορετικοί» άνθρωποι, θανατώθηκαν στους βιομηχανοποιημένους φούρνους του Αουσβιτς-Μπιρκενάου, του Μαϊντάνεκ, της Τρεμπλίνκα και των άλλων ναζιστικών στρατοπέδων εξόντωσης, σε εφαρμογή του προγράμματος της «Τελικής Λύσης» του «εβραϊκού προβλήματος» από τους Ναζί.
Για μία ακόμη φορά το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος καλεί την Κυβέρνηση και όλα τα δημοκρατικά κόμματα να θωρακίσουν νομοθετικά την Ελληνική Δημοκρατία απέναντι σε όλους εκείνους που την απειλούν με ρατσιστικές, αντισημιτικές και νεοναζιστικές συμπεριφορές και απόψεις.
 
Αθήνα, 7 Μαρτίου 2013
Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος
  • Για το θέμα εξέδωσε Δελτίο Τύπου και η Ι.Κ. Θεσσαλονίκης στο οποίο τονίζει:
«Η Ισραηλιτική Κοινότητα της Θεσσαλονίκης εκφράζει την αγανάκτηση και τον  αποτροπιασμό της για το στέλεχος της «Χρυσής Αυγής», ο οποίος χωρίς ίχνος ντροπής κατέβασε το επίπεδο του ανθρώπου χαμηλότερα και από τους Ναζί. Αυτός ο χρυσαυγίτης, εκφράζοντας την πολιτική του κόμματός του, δεν δίστασε να κοροϊδέψει κατά τρόπο αναίσχυντο τη μνήμη των έξι εκατομμυρίων νεκρών Εβραίων, καθώς και των άλλων αθώων θυμάτων που εξοντώθηκαν στα χιτλερικά στρατόπεδα του θανάτου σε εφαρμογή του προγράμματος της «Τελικής Λύσης» που απέβλεπε στην ολοκληρωτική εξαφάνιση των Εβραίων.    
Για μία ακόμη φορά η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης καλεί την Κυβέρνηση και όλα τα δημοκρατικά κόμματα να θωρακίσουν νομοθετικά την Ελληνική Δημοκρατία απέναντι σε όλους εκείνους που την απειλούν με  ρατσιστικές, αντισημιτικές και νεοναζιστικές συμπεριφορές και απόψεις».
  • Διαβάστε σχετικά εδώ
 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae