Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 11446 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΕΠΙΣΤΟΛΗ προς τον ΣΚΑΪ για την ΕΚΠΟΜΠΗ του Γ. ΤΡΑΓΚΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 10 Απρίλιος 2013
Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος απέστειλε την παρακάτω επιστολή προς τον πρόεδρο του Ομίλου ΣΚΑΪ κ. Γιάννη Αλαφούζο σχετικά με την εκπομπή του Γ. Τράγκα, που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, την Κυριακή 7.4.2013:
 
«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την έντονη αγανάκτησή του για την προβολή, προώθηση και διάδοση των πλέον ρατσιστικών ιδεών που εκφράζουν οι αρνητές του Ολοκαυτώματος και νοσταλγοί του Ναζισμού στην Ελλάδα, μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής του κ. Τράγκα από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Δυστυχώς, οι μέθοδοι προπαγάνδας του Γκέμπελς βρήκαν, με σύγχρονο τρόπο, πρόσφορο έδαφος στο σταθμό σας μέσω της συγκεκριμένης εκπομπής όπου οι εκπρόσωποι του νεοναζισμού στην Ελλάδα επιχείρησαν ανενόχλητοι να πείσουν τους τηλεθεατές – μεταξύ των άλλων - για την αναγκαιότητα να θεσπισθούν νόμοι που θυμίζουν τους ναζιστικούς - ρατσιστικούς νόμους της Νυρεμβέργης εναντίον των Εβραίων.
 
Έχουμε κατ’ επανάληψη επισημάνει ότι το πολιτικό σύστημα, η δικαιοσύνη, οι κοινωνικοί φορείς και τα Μέσα Ενημέρωσης οφείλουν να απομονώσουν και να απονομιμοποιήσουν ιδεολογίες που οδήγησαν σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και στο θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων, μεταξύ αυτών 6.000.000 Εβραίων. Οφείλουν ταυτόχρονα να ενισχύσουν την παιδεία για να προστατευθούν οι αξίες της δημοκρατίας, της ελευθερίας και του πολιτισμού. Δυστυχώς, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, με την προβολή της συγκεκριμένης εκπομπής έφερε ένα ισχυρό πλήγμα στη Δημοκρατία, στη χώρα μας.  Κρίμα!».     
 
Αθήνα 10 Απριλίου 2013
Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος 
 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae