Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2539 επισκέπτες και 3 μέλη συνδεδεμένους

Log inWIZO Λάρισας: "αθόρυβη και δυναμική" PDF Εκτύπωση E-mail
Συνήθως διαβάζουμε σ’ αυτό το έντυπο ανταποκρίσεις για μεγάλα και σπουδαία γεγονότα που λαμπρύνουν τη ζωή και τη δράση των κοινοτήτων μας. Υπάρχουν όμως και άλλες κοινοτικές δραστηριότητες, αυτές που επαναλαμβάνονται κάθε τόσο, χωρίς τυμπανοκρουσίες, αλλά με την ίδια πάντα θέρμη και αποτελεσματικότητα. Αυτές οι δραστηριότητες είναι εξίσου πολύτιμες, ακριβώς γιατί πρόκειται για σταθερές αξίες που παράγουν έργο και προσδίδουν ζεστασιά και ενότητα στην κοινοτική μας ζωή. Σε αυτή την κατηγορία εκδηλώσεων ανήκουν και οι συγκεντρώσεις της WIZO στη Λάρισα, που, εδώ και δεκαετίες, γίνονται σταθερά κάθε δεκαπέντε μέρες, με τη συμμετοχή των περισσότερων κυριών της Κοινότητας. Από μια τέτοια πρόσφατη συγκέντρωση, στο σπίτι της κας Ρόζας Φις, όπου η WIZO γιόρτασε το Του Μπισβάτ, είναι η φωτογραφία μας. Αρκεί μια ματιά στα χαμογελαστά πρόσωπα των κυριών, για να διαπιστώσει κανείς πόσο όμορφα συνδυάζει η WIZO την αποστολή της με τη χαρά να βρίσκεσαι ανάμεσα σε φίλους!
 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae