Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4646 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΕΝΤΓΚΑΡ ΜΠΡΟΝΦΜΑΝ - ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΙΣΕ PDF Εκτύπωση E-mail
Το ΚΙΣΕ απέστειλε προς το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο (WJC) το παρακάτω συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του αειμνήστου τέως προέδρου του WJC Edgar M. Bronfman:
 
Εκ μέρους του Ελληνικού Εβραϊσμού εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για τον θάνατο του Edgar M. Bronfman. Ως Πρόεδρος του Παγκοσμίου Εβραϊκού Συνεδρίου επί πολλές δεκαετίες, ο Edgar M. Bronfman με τη δυναμική και εμπνευσμένη προσωπικότητά του, το όραμα και την αποφασιστικότητά του σφράγισε την πρόοδο του Διεθνούς Εβραϊσμού. Η μνήμη του θα μείνει στην αιωνιότητα συνδεδεμένη με ορισμένα από τα σημαντικότερα διεθνή εβραϊκά επιτεύγματα.
Θρηνούμε την απώλειά του και απευθύνουμε στην οικογένειά του και στην διεθνή εβραϊκή οικογένεια τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.
 
Αθήνα 23 Δεκεμβρίου  2013
Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος

Ο Πρόεδρος Βενιαμίν Αλμπάλας
Ο Γεν. Γραμματέας Βίκτωρ Ισαάκ Ελιέζερ
 
 
Διαβάστε σχετικά για τη δράση του Edgar Bronfman:
 
  • Πατήστε εδώ για να δείτε τον σχετικό σύνδεσμο από το JTA
  • Πατήστε εδώ για να δείτε τον σχετικό σύνδεσμο από το World Jewish Congress
 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae