Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4806 επισκέπτες και 1 μέλος συνδεδεμένους

Log inΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΘΗΝΩΝ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΣΟΑ 2008 PDF Εκτύπωση E-mail
Την Κυριακή 4.5.2008 η Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών τίμησε τη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος, στο χώρο του εβραϊκού τμήματος του Γ΄ νεκροταφείου Νίκαιας. Τη σεμνή και συγκινητική τελετή παρακολούθησε πλήθος κόσμου.
Περισσότερα...
 
ΜΠΑΡ ΜΙΤΣΒΑ ΣΤΟ "ΡΕΣΤΕΙΟΝ" PDF Εκτύπωση E-mail
Την Πέμπτη 24 και το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2008, η Συναγωγή Μπετ Ελ του Κέντρου Φιλοξενίας Ηλικιωμένων "Ρέστειον" φιλοξένησε την τελετή "Τεφιλίν" και "Μπαρ-Μίτσβα" του νεαρού Joshua-Daniel Marks.
Περισσότερα...
 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής σε λαδίνο "Poeziyas de mi vida" της κας Ρίτας Γκαμπάι - Ταζάρτες, έγινε πρόσφατα στο Παρίσι, στη Λέσχη της Alliance Israelite Universelle.
Η έκδοση του βιβλίου οφείλεται σε συνεργασία της Alliance και του κ. Ζ. Καράσσο εκδότη του περιοδικού "La lettre Sepharade"
.
Περισσότερα...
 
Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων Τρίτης Ηλικίας στο "Ρεστείον" PDF Εκτύπωση E-mail
Την 1η Οκτωβρίου 2007, οι ένοικοι του Κέντρου Φιλοξενίας Ηλικιωμένων "Ρέστειον", μαζί με συγγενείς και φίλους, γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων Τρίτης Ηλικίας.
Περισσότερα...
 
Εγκαίνια της Γιαννιώτικης Συναγωγής PDF Εκτύπωση E-mail
Σε ειδική εκδήλωση, που διοργάνωσε η Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών στις 30.6.2007, μετά τη λειτουργία του Σαββάτου, έγινε η πανηγυρική δοξολογία για τα εγκαίνια της πρόσφατα ανακαινισμένης Γιαννιώτικης Συναγωγής
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 11 12 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae