Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 3601 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΘΗΝΩΝ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
"Προσεγγίζοντας το Ολοκαύτωμα στο ελληνικό σχολείο" Μια πρωτοποριακή έκδοση PDF Εκτύπωση E-mail
  Στις 18.6.07 έγινε στην Αθήνα, στην αίθουσα της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, η παρουσίαση του βιβλίου "Προσεγγίζοντας το Ολοκαύτωμα στο ελληνικό σχολείο"
Περισσότερα...
 
Εγκαίνια της Συναγωγής στο "ΡΕΣΤΕΙΟΝ" PDF Εκτύπωση E-mail
  Με μία ιδιαίτερα λαμπρή, χαρούμενη και συγκινητική τελετή έγιναν, την Κυριακή 3.12.2006, τα εγκαίνια της Συναγωγής "Μπετ Ελ"
Περισσότερα...
 
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ "60 χρόνια από την απελευθέρωση του Αουσβιτς" PDF Εκτύπωση E-mail
Μία σημαντική Ημερίδα, για τη συμπλήρωση εξήντα χρόνων από την απελευθέρωση του Αουσβιτς, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 17 Μαϊου
Περισσότερα...
 
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ "ΑΘΗΝΑ 2004" ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ PDF Εκτύπωση E-mail
Ο δήμαρχος Ψυχικού κ. Ερωτόκριτος Νεόφυτος, συνοδευόμενος από τον κ. Γ. Βαλεντή που είχε την πρωτοβουλία για τον εορτασμό του Χανουκά στον οικείο Δήμο, επισκέφτηκε την Τετάρτη 14 Απριλίου 2005 το πάρκο "Αθήνα 2004", στο Τσουρ Μωσέ, στο Ισραήλ.
Περισσότερα...
 
ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ PDF Εκτύπωση E-mail
Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών είχαν μια ιδιαίτερη συνάντηση με τον πρώτο πολίτη της χώρας, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στο Προεδρικό Μέγαρο.
Κατά τη συνάντηση, που διήρκεσε 45', ο κ. Κων. Στεφανόπουλος δέχθηκε με μεγάλη εγκαρδιότητα τα παιδιά του σχολείου μας και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του υπέβαλαν.
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 11 12 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae