Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4208 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παρουσίαση βιβλίου PDF Εκτύπωση E-mail
  Μία αφήγηση - ντοκουμέντο για τη ζωή στη Θεσσαλονίκη, τέλη του 19ου αιώνα αρχές του 20ού, αποτελεί το βιβλίο του Λεόν Σιάκι "Αποχαιρετώντας τη Θεσσαλονίκη", εκδόσεις "Μπαρμπουνάκης",
Περισσότερα...
 
Ημέρα Μνήμης της ΣΟΑ 2008 PDF Εκτύπωση E-mail
Την Κυριακή 4.5.2008 η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης τέλεσε στη Συναγωγή Μοναστηριωτών επιμνημόσυνη δέηση για την Ημέρα Πένθους για τα θύματα του Ολοκαυτώματος.
Περισσότερα...
 
Η χορωδία της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στο ΙΣΡΑΗΛ PDF Εκτύπωση E-mail
Όπως γράφει η κα Ρικέττα Ταρφών-Ζακάρ:
   
"Για την επέτειο των 60 χρόνων από την ίδρυση του Κράτους του Ισραήλ, η χορωδία της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης βρέθηκε εκεί από τις 10 έως τις 16 Ιουνίου 2008.
Περισσότερα...
 
Ο Σύνδεσμος Φιλίας στο Ισραήλ PDF Εκτύπωση E-mail
Ο Σύνδεσμος Φιλίας Ελλάς - Ισραήλ Θεσσαλονίκης, με τη συμπαράσταση της Ι.Κ. Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε επταήμερη επίσκεψη στο Ισραήλ μεταξύ 5ης και 12ης Ιουνίου 2008,
Περισσότερα...
 
Διεθνές Συνέδριο για το Ολοκαύτωμα PDF Εκτύπωση E-mail
Από τις 5 έως τις 8 Ιουνίου 2008, πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας ένα σημαντικό διεθνές επιστημονικό Συνέδριο με θέμα το διωγμό των εβραϊκών πληθυσμών από τον ελλαδικό χώρο στη διάρκεια της Γερμανικής Κατοχής.
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 31 32 33 34 35 36 37 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae