Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 5053 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προτομή του Μαρδοχαίου Φριζή στη Θεσσαλονίκη PDF Εκτύπωση E-mail
Φόρο τιμής στον Μαρδοχαίο Φριζή, έναν από τους 12.898 Έλληνες Εβραίους που πολέμησαν στο Αλβανικό Μέτωπο, απέτισαν οι Αρχές της Θεσσαλονίκης και ο Ελληνικός Εβραϊσμός.
Περισσότερα...
 
Απονομή τιμητικών διακρίσεων του Yad Vashem PDF Εκτύπωση E-mail
Στις 19 Μαΐου 2007, ο Σύνδεσμος Φιλίας Ελλάς - Ισραήλ Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Ισραήλ, διοργάνωσαν εκδήλωση για να απονεμηθεί η τιμητική διάκριση και το δίπλωμα του Δικαίου των Εθνών του Yad Vashem
Περισσότερα...
 
Ημέρα Μνήμης Ολοκαυτώματος PDF Εκτύπωση E-mail
  Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2006 η Νομαρχία Θεσσαλονίκης και η Ισραηλιτική Κοινότητα σε συνεργασία με το Αμερικανικό Κολλέγιο "Ανατόλια" οργάνωσε τελετές
Περισσότερα...
 
Διάκριση ομοθρήσκου μαθητή στην "Μαθητική Ολυμπιάδα" PDF Εκτύπωση E-mail
Στις 26.2.2006 στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών βραβεύτηκε ο Ηλίας Ν. Γιεχασκιέλ, μαθητής της Γ' Γυμνασίου του Αμερικανικού Κολλεγίου "Ανατόλια"
Περισσότερα...
 
Δημιουργία CD από το Σχολείο της Ι.Κ. Θεσσαλονίκης PDF Εκτύπωση E-mail
  Το Δημοτικό Σχολείο της Ι.Κ. Θεσσαλονίκης δημιούργησε ένα CD παρουσιάζοντας την ταυτότητα και το έργο του Σχολείου, το οποίο στα 25 χρόνια της παρουσίας του στα εκπαιδευτικά τεκταινόμενα της Θεσσαλονίκης είναι πάντα πρωτοπόρο.
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 31 32 33 34 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae