Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 3065 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ EJC στη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ PDF Εκτύπωση E-mail

Στις 2 & 3 Απριλίου 2011 έγινε στη Βουδαπέστη η Γενική Συνέλευση του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συνεδρίου με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Εβραϊσμού από όλη την Ευρώπη. Εκ μέρους του ΚΙΣΕ στη συνέλευση παρέστη το μέλος του Δ.Σ. κ. Βίκτωρ Ισ. Ελιέζερ.

Περισσότερα...
 
ΑΦΙΕΡΩΜΑ του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΠΕΝΕ ΜΠΕΡΙΤ στα ΘΥΜΑΤΑ του ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ PDF Εκτύπωση E-mail

Στις 30.3.11 το διεθνές Μπενέ Μπερίτ έκανε στην Ουάσιγκτον αφιέρωμα στους Έλληνες Εβραίους Θύματα του Ολοκαυτώματος. Κατά την εκδήλωση παρουσιάστηκε βίντεο που έχει επιμεληθεί η διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου του υπουργείου Εξωτερικών κα Φωτεινή Τομαή με τίτλο «Η Ελληνική Έκθεση στο Μουσείο Ολοκαυτώματος του Άουσβίτς» στο οποίο περιλαμβάνεται και σχολιασμός της.

Στην εκδήλωση παρέστησαν Έλληνες και ξένοι διπλωμάτες.   

 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ του ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ με την ΗΓΕΣΙΑ του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΠΕΝΕ ΜΠΕΡΙΤ PDF Εκτύπωση E-mail

Τον Μάρτιο του 2011, το Διεθνές Μπενέ Μπερίτ παρέθεσε στην έδρα του στην Ουάσιγκτον γεύμα εργασίας στον Έλληνα υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλο Γερουλάνο. Η συζήτηση εστιάστηκε στη σχέση Ελλάδας – Ισραήλ, στις οικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, καθώς και στις πρόσφατες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.    

 

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae