Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 6606 επισκέπτες και 1 μέλος συνδεδεμένους

Log inΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Από 5 έως 8 Μαΐου 2009, πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον το ετήσιο Συνέδριο της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής (A.J.C.) στο οποίο συμμετείχαν πολλοί εκπρόσωποι του διεθνούς Εβραϊσμού. Στο Συνέδριο ο Ελληνικός Εβραϊσμός εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Κ.Ι.Σ. κ. Μωϋσή Κωνσταντίνη και Άρη Φόρνη και τον κ. Σάκη Λεών, εκπρόσωπο της Ι.Κ. Αθηνών.
Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου έγιναν ομιλίες από εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής και των γραμμάτων, όπως του υπουργού Εξωτερικών της Ιταλίας κ. Φράνκο Φραττίνι, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Η φιλία μας με το Ισραήλ και τους πολίτες του περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της εξωτερικής πολιτικής». Ο Ιταλός υπουργός μίλησε επίσης, χωρίς αναστολές, για τη δέσμευση της χώρας του στην καταπολέμηση κάθε μορφής αντισημιτισμού καθώς και στην προώθηση ενός σχεδίου ειρήνης μεταξύ Αράβων και Ισραηλινών.
Περισσότερα...
 
ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΟΗΕ για το ΡΑΤΣΙΣΜΟ - DURABN II PDF Εκτύπωση E-mail
Το 2001 η ταραχώδης Διάσκεψη του Ο.Η.Ε. για το ρατσισμό, που έγινε στο Ντέρμπαν της Νοτίου Αφρικής, είχε καταλήξει σε ένα παραλήρημα ρατσιστικού λόγου κατά του Ισραήλ, προβάλλοντάς το ως τον κυριότερο εκφραστή σύγχρονου ρατσισμού σε σχέση με την πολιτική του προς τους Παλαιστινίους. Εκπρόσωποι εβραϊκών και άλλων μη Κυβερνητικών Οργανισμών (Μ.Κ.Ο.) παρενοχλήθηκαν, οι Ισραηλινοί κατηγορήθηκαν ως «δολοφόνοι» και οι Εβραίοι ανά τον κόσμο ως «υποστηρικτές των δολοφόνων». Ως ένδειξη διαμαρτυρίας οι αντιπροσωπείες των Η.Π.Α. και του Ισραήλ αποχώρησαν τότε από τη Διάσκεψη. Το γεγονός θεωρήθηκε πολύ σοβαρό από τον διεθνή εβραϊκό κόσμο καθώς οι αντισημιτικές και οι αντι-ισραηλινές ύβρεις –που εξυπακούεται ότι χειραγωγήθηκαν από αραβικά κράτη- περιβλήθηκαν από το κύρος του Ο.Η.Ε.
Περισσότερα...
 
Διεθνές Συνέδριο για την Καταπολέμηση του Αντισημιτισμού PDF Εκτύπωση E-mail

Από 15 έως 17 Φεβρουαρίου 2009 έγινε στο Λονδίνο, διεθνές Συνέδριο με θέμα την Καταπολέμηση του Αντισημιτισμού. Το Συνέδριο διοργανώθηκε από την Διακοινοβουλευτική Σύμπραξη για την Καταπολέμηση του Αντισημιτισμού, του Βρετανικού Κοινοβουλίου (ICCA)

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 121 122 123 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae