Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 5880 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΣΥΛΛ. ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΒΕΤ. ΠΟΛΕΜΟΥ
Παγκόσμια Συνάντηση Εβραίων Βετεράνων στο Ισραήλ PDF Εκτύπωση E-mail

    Έγινε πρόσφατα στην Ιερουσαλήμ η Γεν. Συνέλευση της Διεθνούς Ενωσης Εβραίων Βετεράνων Πολέμου με τη συμμετοχή βετεράνων απ΄ όλο τον κόσμο

Περισσότερα...
 
Οι δραστηριότητες του Συλλόγου PDF Εκτύπωση E-mail

Ο Σύλλογος εκπροσωπείται κάθε χρόνο στη Διεθνή Γενική Συνέλευση των Εβραϊκών Συλλόγων Βετεράνων Πολέμου, που γίνεται στην Ιερουσαλήμ και εκπρόσωποι του συναντώνται με εκπροσώπους άλλων Συλλόγων, συζητούν και παίρνουν αποφάσεις για μελλοντικές ενέργειες.

Περισσότερα...
 
Μνημόσυνο για τους Ελληνοεβραίους πεσόντες στον Πόλεμο PDF Εκτύπωση E-mail


   
Στις 12.11.2000, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Ελληνων Εβραίων Βετεράνων Πολέμου ΄40 - '45, έγινε στο εβραϊκό νεκροταφείο Αθηνών, μνημόσυνο για τους Ελληνοεβραίους στρατευμένους που έπεσαν μαχόμενοι

Περισσότερα...
 
Η ίδρυση του Συλλόγου PDF Εκτύπωση E-mail

  Το 1990, 70 περίπου Έλληνες Εβραίοι ανάπηροι, τραυματίες και πολεμιστές του Πολέμου του 1940-'44, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα Σύλλογο με την επωνυμία "Κέντρο Έρευνας για τη Συμβολή των Ελλήνων Εβραίων στους Πολέμους 1940-1944 και την Προαγωγή της Ελληνικής Κοινωνίας".

Περισσότερα...
 


Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae