Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2736 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ του ΒΙΒΛΙΟΥ «Ο ΑΡΧΗΓΟΣ: ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΟΥ Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ» | Εκτύπωση |

 

Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 22 Απριλίου και ώρα 19.00, στην αίθουσα συνεδρίων της ΕΣΗΕΑ «Γεώργιος Καράτζας» (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος), οι εκδόσεις ΠΟΛΙΣ παρουσιάζουν το βιβλίο του Δημήτρη Ψαρρά, "Ο Αρχηγός: Το αίνιγμα του Ν. Μιχαλολιάκου"

Με τον συγγραφέα θα συζητήσουν οι: Νίκος Βούτσης, πρόεδρος της Βουλής,  Νίκος Δένδιας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ., πρώην υπουργός, Νίκος Κ. Αλιβιζάτος, ομότιμος καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του ΕΚΠΑ.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΡΑΦΑΗΛ ΜΩΥΣΗ “ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ. ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ 55 ΠΡΟΣΩΠΑ” | Εκτύπωση |

Τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019, στην κατάμεστη αίθουσα του Πολυχώρου της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο του Ραφαήλ Μωυσή “Αληθινά και Ανέκδοτα. Ιστορίες με 55 Πρόσωπα” των Εκδόσεων Καπόν.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της Εκδότριας, κας Ραχήλ Μισδραχή-Καπόν, και στη συνέχεια τον λόγο πήραν ο κος Κωνσταντίνος Μαχαίρας και η κα Πέγκυ Καράντζαλη,  που μοιράστηκαν με το ακροατήριο τις δικές τους αληθινές και ανέκδοτες ιστορίες από την κοινή τους πορεία με τον συγγραφέα.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο επιμελητής της έκδοσης, κος Νίκος Δαββέτας, που αναφέρθηκε σε ενδιαφέρουσες πτυχές από την προετοιμασία του βιβλίου, ενώ ο γιος του συγγραφέα, κος Ηλίας Μωυσής, έκανε μία αυθόρμητη και συγκινητική παρέμβαση.

Περισσότερα...
 
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΑΣ ΠΡΟΘΗΚΗΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ | Εκτύπωση |

Το Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος εγκαινιάζει τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 και ώρα 19:00τη νέα προθήκη του που θα εμπλουτίσει την μόνιμη έκθεση του Μουσείου. 

Η προθήκη αυτή είναι αφιερωμένη στους Εβραίους της Κρήτης.

Τα εκθέματα βασίζονται σε οικογενειακά κειμήλια των οικογενειών Καπόν, Μινέρμπο και Άλμπερτ, ενώ συνδυάζονται με σχετικά αντικείμενα από τις συλλογές του Ε.Μ.Ε. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ Ιστορίες με 55 πρόσωπα» του Ραφαήλ Μωυσή | Εκτύπωση |

Οι Εκδόσεις ΚΑΠΟΝ παρουσίαζουν τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 και ώρα 20.00, στον πολυχώρο της Μουσικής Βιβλιοθήκης του συλλόγου οι Φίλοι της Μουσικής, του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών το βιβλίο του ΡΑΦΑΗΛ ΜΩΥΣΗ, «ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ Ιστορίες με 55 πρόσωπα».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Πέγκυ Καράντζαλη, Τεχνικός Διευθυντής της AECOM, Κωνσταντίνος Μαχαίρας, πρόεδρος ΙΕΛΚΑ και ο Νίκος Δαββέτας, συγγραφέας - δημοσιογράφος.     

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae