Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 6680 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail

  Από τις 8 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2009, διοργανώθηκαν στη Σόφια σειρά εκδηλώσεων με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από τα εγκαίνια της Συναγωγής. Η Συναγωγή της Σόφιας, ένα από τα ωραιότερα μνημεία της χώρας που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, ξεκίνησε να λειτουργεί στις 9 Σεπτεμβρίου 1909 και είναι η τρίτη μεγαλύτερη της Ευρώπης μετά τις Συναγωγές της Βουδαπέστης και του Άμστερνταμ.

Περισσότερα...
 
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΟΑΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ PDF Εκτύπωση E-mail

Στις 5 Οκτωβρίου 2009 έγινε στη Βαρσοβία, στα πλαίσια των εργασιών του ΟΑΣΕ, συνέδριο που διοργάνωσε το Γραφείο Δημοκρατικών Θεσμών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με θέμα τις φυλετικές διακρίσεις και την ανεκτικότητα.

Περισσότερα...
 
ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ από το ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΜ ΛΑΝΤΟΣ στη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Περισσότεροι από 550 εκπρόσωποι από 50 και πλέον χώρες συμμετείχαν στο Διεθνές Συνέδριο για τον Αντισημιτισμό που διοργάνωσε το Ίδρυμα Τομ Λάντος στη Βουδαπέστη την 1 και 2 Οκτωβρίου 2013.
Ο Ελληνικός Εβραϊσμός εκπροσωπήθηκε από ευρεία αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από τους προέδρους του ΚΙΣΕ κ. Β. Αλμπάλα, του ΕΜΕ κ. Μάκη Μάτσα, της Ι.Κ. Αθηνών κ. Μ. Μωυσή και τον γ.γ. του ΚΙΣΕ κ. Β.Ι. Ελιέζερ, όλοι προσκεκλημένοι και φιλοξενούμενοι του Ιδρύματος Λάντος και ιδιαίτερα του μέλους του Δ.Σ. του Ιδρύματος κ. Φίλιπ Φρίντμαν.
Με θέμα «Εβραϊκή ζωή και Αντισημιτισμός στη Σύγχρονη Ευρώπη», και υψηλόβαθμους ομιλητές από διεθνείς οργανισμούς όπως τον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη, τη Διεθνή Συμμαχία για την Μνήμη του Ολοκαυτώματος, καθώς και κρατικές αντιπροσωπείες από την Ουγγαρία, τις ΗΠΑ, τη Μεγ. Βρετανία, την Ελλάδα και το Ισραήλ, το Συνέδριο κατέδειξε το διεθνές ενδιαφέρον και τη σημασία της αντιμετώπισης του αντισημιτισμού.
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 111 112 113 114 115 116 117 118 119 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae