Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4081 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Διεθνές Συνέδριο για την Καταπολέμηση του Αντισημιτισμού PDF Εκτύπωση E-mail

Από 15 έως 17 Φεβρουαρίου 2009 έγινε στο Λονδίνο, διεθνές Συνέδριο με θέμα την Καταπολέμηση του Αντισημιτισμού. Το Συνέδριο διοργανώθηκε από την Διακοινοβουλευτική Σύμπραξη για την Καταπολέμηση του Αντισημιτισμού, του Βρετανικού Κοινοβουλίου (ICCA)

Περισσότερα...
 
ΣΥΝΕΔΡΙΟ WJC στην ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ 2009 PDF Εκτύπωση E-mail
 
Στη 13η Σύνοδο του Παγκοσμίου Εβραϊκού Συνεδρίου (W.J.C.), που συνήλθε στην Ιερουσαλήμ, συμμετείχαν 850 αντιπρόσωποι από 62 χώρες, καθώς και εκπρόσωποι διεθνών εβραϊκών οργανισμών.
Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή νέων ανθρώπων που πλαισίωσαν τις αποστολές των διαφόρων κρατών, οι οποίοι όχι μόνον παρακολούθησαν τις εργασίες του Συνεδρίου αλλά έλαβαν πολλές φορές το λόγο στις διάφορες συζητήσεις. Τον ελληνικό εβραϊσμό εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος του Κ.Ι.Σ. κ. Άρης Φόρνης και το μέλος του Δ.Σ. κ. Βίκτωρ Ελιέζερ.
Περισσότερα...
 
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ - Παρίσι 12.2008 PDF Εκτύπωση E-mail
Ημερίδα στο Παρίσι για το ρόλο των θρησκειών
 
Στις 17.12.08, διοργανώθηκε στο Παρίσι από το υπουργείο Εξωτερικών της Γαλλίας και στο πλαίσιο της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είχε η Γαλλία, ημερίδα με θέμα «Οι θρησκείες και ο κοινωνικός τους ρόλος στην Ευρωπαϊκή Ένωση».
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 121 122 123 124 125 126 127 128 129 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae