Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4783 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ E.J.C. ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ PDF Εκτύπωση E-mail
Εκπρόσωποι από 27 ευρωπαϊκές χώρες συναντήθηκαν στη διευρυμένη σύσκεψη του εκτελεστικού σώματος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συνεδρίου (EJC), στις 12.12.2010, στο Παρίσι. Σκοπός της συνάντησης ήταν η εξέταση φλεγόντων ζητημάτων του Εβραϊσμού όπως η άνοδος του αντισημιτισμού στην Ευρώπη, η συνεχής προπαγάνδα για τη δαιμονοποίηση του Ισραήλ, η προερχόμενη από το Ιράν πυρηνική απειλή και οι πρόσφατες εξελίξεις για τη σεχιτά (την τελετουργική σφαγή κασέρ).
Περισσότερα...
 
ΟΜΙΛΙΑ για το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ του ΙΛΛΙΝΟΙΣ PDF Εκτύπωση E-mail

Στις 21.10.10, το Τμήμα Ιουδαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Ιλλινόις στο Σικάγο, σε συνεργασία με επιφανή στελέχη της ελληνικής και εβραϊκής παροικίας του Σικάγου, διοργάνωσαν εκδήλωση με κύριο ομιλητή τον κ. Μωυσή Κωνσταντίνη, τ. πρόεδρο του Κ.Ι.Σ.,Ε., ο οποίος μίλησε για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων της Ελλάδος και για τις προσωπικές του εμπειρίες κατά την διάρκεια της  Κατοχής στην Αθήνα. Κατά την ομιλία, κατάθεση ζωής ενός εννιάχρονου Ρωμανιώτη παιδιού της Αθήνας, παρουσιάστηκε ο κατατρεγμός και η επιβίωση της οικογένειας του κ. Κωνσταντίνη και αναφέρθηκε διεξοδικά η δολοφονία των Εβραίων της Θεσσαλονίκης. Ο ομιλητής με γλαφυρότητα συνήρπασε το ακροατήριο και με εξαιρετική σπουδή και ιστορική ακρίβεια απάντησε σε μεγάλο αριθμό ερωτήσεων.

Περισσότερα...
 
ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ PDF Εκτύπωση E-mail
Στις 21 και 22 Ιουλίου 2010 ο πρωθυπουργός κ. Γεώργιος Παπανδρέου πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ. Είναι η πρώτη επίσκεψη που πραγματοποιεί Έλληνας πρωθυπουργός ύστερα από 18 χρόνια από την αναγνώριση του Κράτους του Ισραήλ και την αντίστοιχη επίσκεψη του τότε πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη.
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 121 122 123 124 125 126 127 128 129 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae