Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2016 επισκέπτες και 1 μέλος συνδεδεμένους

Log inΤο ΚΙΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ PDF Εκτύπωση E-mail

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει τα συγχαρητήριά του προς την ΠΑΕ Άρης και τη Μακαμπί Χάϊφα για το δυναμικό μήνυμα κατά της μισαλλοδοξίας και του αντισημιτισμού που έστειλαν από το στάδιο Κλεάνθης Βικελίδης της Θεσσαλονίκης κατά τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα, που διεξήχθη στις 4.12.2022.

Ο Ελληνικός Εβραϊσμός χαιρετίζει την απόφαση των δύο ομάδων να παραχωρήσουν τα έσοδα του αγώνα υπέρ της ανέγερσης του Μουσείου Ολοκαυτώματος της Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μια δράση ουσίας, μια δράση μνήμης των 50.000 Θεσσαλονικέων Εβραίων που εξοντώθηκαν από τους Ναζί και τους συνεργάτες τους στα γερμανικά στρατόπεδα θανάτου.

Οι δύο ομάδες κατέδειξαν την ενεργή δέσμευσή τους στη δημιουργία κλίματος αλληλεγγύης και αλληλοσεβασμού στα γήπεδα, στον χώρο του αθλητισμού, αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία, και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση στη μάχη κατά του φανατισμού, του αντισημιτισμού και της βίας.  

Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος

Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου 2022

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: 

Δείτε εδώ τις καλύτερες φάσεις του φιλικού αγώνα και τα γκολ.

Θ. Καρυπίδης στο makthes.gr: «Χαρά μας να συμμετέχουμε στην προσπάθεια να τιμηθεί η μνήμη όσων χάθηκαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης»

Το μήνυμα του Δαυίδ Σαλτιέλ για το φιλικό μεταξύ Άρη και Μακάμπι Χάιφα: «Η μάχη ενάντια στον αντισημιτισμό και τη μισαλλοδοξία είναι διαρκής»

Άρης - Μακάμπι Χάιφα: Ένας αγώνας μήνυμα κατά των διακρίσεων

Άρης: Ποιοι τίμησαν με την παρουσία τους το φιλικό με τη Μακάμπι

«Ενωμένοι ενάντια στον αντισημιτισμό»: Το ηχηρό μήνυμα που εστάλη από το «Κλεάνθης Βικελίδης»

 

 

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae