Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 3803 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log in#WE REMEMBER 2023 ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ PDF Εκτύπωση E-mail

Μαθαίνουμε από το παρελθόν για να προφυλάξουμε το μέλλον

Τί μπορούμε να κάνουμε για να μην ξεχαστεί το παρελθόν και το Ολοκαύτωμα των 6 εκατομμυρίων Εβραίων: 

- Αναρτήστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο hashtag #WeRemember, φωτογραφίες και υλικό για το Ολοκαύτωμα.

- Αναρτήστε τη φωτογραφία σας κρατώντας ένα χαρτί με την επιγραφή #WeRemember

- Ζητήστε από τους φίλους σας να κάνουν το ίδιο.

Η εκστρατεία Μνήμης του Ολοκαυτώματος #WE REMEMBER συνεχίζεται και φέτος.

Το #WE REMEMBER ξεκίνησε προ ετών -με πρωτοβουλία του Παγκοσμίου Εβραϊκού Συνεδρίου (WJC)- ως εκστρατεία ευαισθητοποίησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη διατήρηση της μνήμης των εκατομμυρίων θυμάτων του Ναζισμού.

Στόχος:  να δηλωθεί δημόσια η αντίθεση στον αντισημιτισμό και σε κάθε μορφή μίσους και ρατσισμού και να προβληθούν η δημοκρατία, ο πλουραλισμός και ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

** ΤΥΠΩΣΤΕ  ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΑΣ WE REMEMBER: 2 - 3 - 4

Και για το 2023 πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκστρατεία θα έχουν τα εθνικά Κοινοβούλια και Δήμοι ανά τον κόσμο, που θα φωταγωγήσουν εμβληματικά κτίρια με το λογότυπο της εκστρατείας και μήνυμα για το Ολοκαύτωμα.

Η Ελλάδα θα συμμετάσχει και φέτος με τη φωταγώγηση του κτιρίου της Βουλής των Ελλήνων, καθώς και πολλών Δημαρχείων ανά την Ελλάδα, το βράδυ της 26ης προς την 27η Ιανουαρίου 2023.

Δείτε εδώ τον επίσημο ιστότοπο της εκστρατείας που περιλαμβάνει βίντεο, μαρτυρίες, υλικό και προτάσεις δράσεων για τη Μνήμη Ολοκαυτώματος 2023.

Ας δώσουμε και πάλι το δικό μας δυναμικό παρών στην εκστρατεία.

Ερευνήστε - Θυμηθείτε – Αναρτήστε

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae