Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4918 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inClaims Conference


Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού
υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.

 

Τα προγράμματα Επείγουσας Βοήθειας για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με πόρους της Conference on Jewish Material Against Germany κατ’ εντολή του Περιφερειακού Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών που έχει την εποπτεία της υπόθεσης: Re: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks και International Commission on Holocaust Era Insurance Claims).


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CLAIMS CONFERENCE (SOIRG2) 10901 PDF Εκτύπωση E-mail

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ CLAIMS CONFERENCE

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ - ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ

                                               

Σε συνέχεια προηγουμένων προγραμμάτων, η Claims Conference, με το πρόγραμμα (SOIRG2) 10901, ενέκρινε για το έτος 2010 ποσό ύψους 60,072.40 €, για την αντιμετώπιση αναγκών  υγείας και  διαβίωσης ομοθρήσκων, επιζώντων από τις διώξεις των Ναζί.  Καθώς τα κεφάλαια από την International Commission on Holocaust Era Insurance Claims (ICHEIC) εξαντλούνται, η Claims Conference απεφάσισε να αντικαταστήσει τη συγκεκριμένη πηγή με δικά της ίδια αποθεματικά για το 2010.

Το Κ.Ι.Σ. ανέλαβε τη διεκπεραίωση των αιτήσεων και για το πρόγραμμα αυτό.

Σύμφωνα με τις οδηγίες που δόθηκαν από την Claims Conference: Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν στις τοπικές Ισραηλιτικές Κοινότητες, οι οποίες θα τις υποβάλουν στη συνέχεια στο Κ.Ι.Σ.

Περισσότερα...
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CLAIMS CONFERENCE SW-11-9197 PDF Εκτύπωση E-mail

 

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ CLAIMSCONFERENCE
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ - ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ
                                               
Σε συνέχεια προηγουμένων προγραμμάτων, η ClaimsConference, με το πρόγραμμαSW 11-9197 (HSEAP), ενέκρινε για το έτος 2010 ποσό ύψους $ 17.334,00 δολαρίων ΗΠΑ, για την αντιμετώπιση αναγκών υγείας και διαβίωσης ομοθρήσκων, επιζώντων από τις διώξεις των Ναζί. Τα χρήματα αυτά προέρχονται από το Ταμείο των εν αδρανεία λογαριασμών των Ελβετικών Τραπεζών (Swiss Banks).
Περισσότερα...
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CLAIMS CONFERENCE 7976 PDF Εκτύπωση E-mail
ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ CLAIMS CONFERENCE
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ
                                               
Σε συνέχεια προηγουμένων προγραμμάτων, η Claims Conference, με το πρόγραμμα 7976 (Βοήθημα από την Ισπανική Κυβέρνηση), ενέκρινε για το έτος 2009 ποσό ύψους $ 10.000 δολαρίων ΗΠΑ, για την αντιμετώπιση αναγκών υγείας και διαβίωσης ομοθρήσκων, επιζώντων από τις διώξεις των Ναζί.
Περισσότερα...
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CLAIMS CONFERENCE 8974 PDF Εκτύπωση E-mail

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ CLAIMS CONFERENCE
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ 

Σε συνέχεια προηγουμένων προγραμμάτων, η Claims Conference, με τo πρόγραμμα 8974, ενέκρινε για το έτος 2009, 65,200.74 € για την αντιμετώπιση αναγκών και διαβίωσης ομοθρήσκων, επιζώντων από τις διώξεις των Ναζί.

Το Κ.Ι.Σ. ανέλαβε τη διεκπεραίωση των αιτήσεων και για το πρόγραμμα αυτό.
Περισσότερα...
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CLAIMS CONFERENCE SW-10-9196 PDF Εκτύπωση E-mail
                                               

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ CLAIMS CONFERENCΕ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ

Σε συνέχεια προηγουμένων προγραμμάτων, η Claims Conference, με το πρόγραμμα SW 10-9196 (HSEAP), ενέκρινε για το έτος 2009 ποσό ύψους $ 17.334,00 δολαρίων ΗΠΑ, για την αντιμετώπιση αναγκών  υγείας και  διαβίωσης ομοθρήσκων, επιζώντων από τις διώξεις των Ναζί.  Τα χρήματα αυτά προέρχονται από το Ταμείο των εν αδρανεία λογαριασμών των Ελβετικών Τραπεζών (Swiss Banks).

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae